Nokia 5320 XpressMusic - Ohjelmistopäivitykset

background image

Ohjelmistopäivitykset

Nokia voi tuottaa ohjelmistopäivityksiä, jotka saattavat sisältää uusia ominaisuuksia ja
parannettuja toimintoja tai joiden suorituskykyä on parannettu. Voit ehkä pyytää näitä
päivityksiä Nokia Software Updater -tietokonesovelluksen avulla. Laitteen ohjelmistojen
päivittämiseen tarvitaan Nokia Software Updater -sovellus, yhteensopiva tietokone,
jossa on Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP- tai Microsoft Windows Vista
-käyttöjärjestelmä, ja laajakaistayhteys internetiin sekä yhteensopiva datakaapeli laitteen
ja tietokoneen yhdistämiseen.

Lisätietoja saat sivustosta www.nokia.com/softwareupdate tai paikallisesta Nokian Web-
sivustosta, joista voit myös ladata Nokia Software Updater -sovelluksen.

Jos verkko tukee over the air (OTA) -ohjelmistopäivityksiä, voit ehkä pyytää päivityksiä
myös laitteesta.

Ohjelmistopäivitysten lataaminen voi aiheuttaa suurten tietomäärien siirtämisen
palveluntarjoajan verkon kautta. Lisätietoja tiedonsiirron kuluista saat palveluntarjoajalta.

Varmista, että laitteen akussa on riittävästi virtaa, tai kytke laite laturiin, ennen kuin
aloitat päivityksen.

background image

9

K ä y t ö n a l o i t t a m i n e n

Sovelluksen asettaminen hakemaan podcast-tiedostot automaattisesti voi aiheuttaa
suurten tietomäärien siirtämisen palveluntarjoajan verkon kautta. Lisätietoja tiedonsiirron
kuluista saat palveluntarjoajalta.

Tiettyjen toimintojen aikana, kuten videopuhelun aikana tai nopeaa datayhteyttä
käytettäessä, laite saattaa tuntua lämpimältä. Useimmiten tämä on normaalia. Jos epäilet,
ettei laite toimi kunnolla, vie se lähimpään valtuutettuun huoltoliikkeeseen.